Sukrin Broodmix Fiberbrood.
Met deze broodmix met zonnebloempitten, pompoenpitten en sesamzaadjes kun je een goed gevuld brood bakken. Je hebt voor de bereiding alleen wat water nodig (zie bereidingswijze).
Een gebakken brood is koolhydraatarm, glutenvrij en bevat 4x zo veel vezels als gewoon tarwebrood. Het bevat geen melk, soja of gist.
Bevat 2,5 gram koolhydraten en 8,7 gram eiwitten per 100 gram bereid product. Dat is slechts 1 gram koolhydraten en toch 3,5 gram eiwitten per boterham!
In de koelkast is een gebakken brood 4 tot 5 dagen houdbaar.
Om het brood langer te bewaren kun je het ook invriezen. Tip: snijd het brood in plakjes voordat je het in de vriezer stopt. Dan is het gemakkelijker te ontdooien.
Inhoud: 250 gram.
Voldoende voor een brood van ongeveer 530 gram.
Marieke Wissink –
Nu 1x gemaakt en smaakt super. Veel lekkerder dan het Adams bread, waar ik gewoon misselijk van wordt. Ik mag graag mijn boterhammetje eten en deze is een zeer goede vervanger ook als geroosterd brood heerlijk. Tip! probeer de plakjes dun te snijden want met een glas water erbij, is dit brood zeer vullend!
Annelies –
Het eerste koolhydraatarme brood dat ik met plezier eet!
De eerste dag smaakt dit net als gewoon brood. De tweede dag wordt het iets smeuiger, maar nog steeds smaakt het me.